Gelnagels en de vele voordelen

Waarom gelnagels kiezen en wat is het verschil tussen gel en acryl nagels?

Over het algemeen rust er nogal taboe op gel-nagels. Dit komt omdat in het verleden men acryl nagels sterker achtte dan gel, omdat gel flexibel is. Dit is eigenlijk een fabel, beide producten zijn goed, het gaat alleen om wat het beste bij UW nagel past en niet wat uw kennissen ook dragen. Het is net als een parfum; bij de ene blijft merk A goed op de huid zitten bij de ander zal merk B beter blijven zitten. We zijn allemaal uniek als mens!

Veel mensen ondervinden problemen met acryl; lucht onder de nagel waardoor acryl loslaat. Als acryl goed gezet wordt zou dit niet het geval moeten zijn. Alhoewel acryl een keiharde substantie is en veel nagels van mensen flexibel zijn, werkt acryl tegen. Gel daarentegen is flexibel en buigt mee met de natuurlijke nagel. Tevens is gel zo helder als water, wat bij acryl nog wel eens te wensen over laat.
Gelnagels

Gelnagels
De nieuwste generatie gelnagels; sterk en flexibel…..Fiber Gel

Tegenwoordig zijn gelsoorten qua samenstelling veranderd en werk ik in de nagelstudio met fiber gels. Deze gels zijn sterk en hard, maar nog steeds flexibel; acryl is dus overbodig. Tevens kan er bij gels geschakeld worden; er zijn meerdere soorten gel, dus als de ene niet bij uw nagel past is er altijd wel een gel die dat wel doet. Dit is bij acryl niet mogelijk, daar zijn geen varianten in.
Onderhoud kunstnagels

De gelnagels vereisen over het algemeen wel wat onderhoud. Gemiddeld moeten ze eens in de drie of vier weken door de nagelstyliste bijgewerkt en opgevuld worden. Gel wordt uitgehard met behulp van een UV lamp.

   
© ALLROUNDER